Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 169

В юлския брой 169 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

РЕПОРТАЖ

VIII-мо гръцко-българско ретро рали "Керкира-Корфу" - 25-28 май 2018 г. - Принципът на тези ралита е по-различен от нашите понятия. Гръцките колеги много рядко повтарят маршрута и названието на тези туристически ралита. И в случая става въпрос за едно истинско туристическо рали по правилата на FIVA, но с някакви местни нюанси. Осмо е заради нашите съвместни усилия и набиране на участници, но като цяло организацията е отстрана на ЛЕКАМ (Солунския клуб), дори когато правихме някои от ралитата на наша територия. 5 стр.

ЛОНДОНСКИ КОНКУРС "СКОРОСТ" ‘2018 - Провеждащият се от три години в Лондон Конкурс за елегантност на спортни исторически и ексклузивни съвременни коли се проведе през 2016 г.в замъка Уиндзор под патронажа на принца на Кент Майкъл. През 2017 и тази година домакини на събитието бяха две големи благотворителни организации на армейски ветерани - HAK 1537 и ABF The Soldiers’ Charity, които използваха за целта разкошните градини на Armoury House, разположени в "самото сърце" на идеалния бизнес – център на Лондон. 8 стр.

Мотоциклетният музей в Ибенбюрен – Германия - Едно наистина интересно преживяване не само за почитателите на класиката е посещението на мотоциклетния музей в малкия град Ибенбюрен в Северна Германия. Наш екип има редкия шанс да се запознае на място с една изкючително богата колекция, събирана в продължение на повече от половин век. Собственик ът и директор на музея г-н Райнхард Щокман – син на основателя Роберт Щокман, бе приятно изненадан от срещата с гостите от България, както и от нашето списание и ни обърна специално внимание. 4 стр.