Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 161

В октомврийския брой 161 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

РЕПОРТАЖ

Трабанти - автентични, тунинговани, и много тунинговани - неузнаваеми! На 2 септември в гр. Лозница се проведе 14-то поред рали с трабанти. Общо 30 автомобила от немската марка взеха участие в тазгодишното събитие по повод празника на гр. Лозница. Атрактивната проява се организира от общината, под егидата на кмета на град Лозница – Айхан Хашимов и Национален Клуб "Трабант". 3 стр.

9-ти септември 2017 - Ново начало в Хасково. Може би съвпадението, че точно на 9 септември бяха организирани две значими мероприятия от нашия ретро-календар, не е случайно. Тази противоречива дата е свързана така или иначе със съдбата на цяло поколение българи и е удобен повод участници и гости да загърбят политическите различия и да се настроят като за празник. А южният град се бе подготвил и наистина стана празник. 3 стр.

Вторият Конкурс за Елегантност "Дръстър" – Силистра 2017 се превърна в кулминацията на сезона - Ако миналогодишният конкурс бе плахо начало с по-голeми планове, то тази година събитието наистина вече постигна едно отлично ниво, присъщо не само за нашите географски ширини. Организацията, която направи Кристиян Желев, като директор на конкурса, може да послужи за пример на много наши колеги, които имат по-високи амбиции. 3 стр.