Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 112

В априлския брой 112 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

РЕПОРТАЖ

21-а Олдтаймер Галерия на Иля Сорокин в Москва - За единадесета поредна година, авто-ретро сезонът в Русия започва в началото на март с откриването на тази грандиозна изложба. Нашето списание редовно запознава читателите си с най-интересните експонати не само чрез репортажи, но и като им предоставя възможност лично да посетят изложбата. Затова едно от най-важните за нас събития беше срещата на делегация от България с Иля Сорокин. За спомен от тази среща, председателят на бургаския авто-мото ретро клуб Димо Джамбазов му връчи щурвал – символът на клуба. 5 стр.

Руините на завод "Чавдар" – март 2013 година. Познанството ми с инж. Александър Гавалюгов датира от март 1995 г. Тогава за първи път видях на живо все още работещия завод "Чавдар" в Ботевград. По онова време, макар и силно редуциран, личният състав на предприятието правеше всякакви опити за неговото стабилизиране, не липсваше и интерес от страна на чуждестранни инвеститори, включително от Германия, САЩ и Близкия Изток. 3 стр.

Отлична изява на многобройните фенове на Фолксваген груп - В две големи зали на Експоцентъра в София бяха рзположени повече от 70 автомобила от марките Фолкваген, Ауди и Шкода. Дори имаше един истински италианец, дошъл да си покаже Фолксвагена-кабриолет. Това беше второто мероприятие за сезона. Негов организатор и основен инициатор е Фолксваген клуб България. Естествен спонсор и съорганизатор бе официалният дилър на колите от Фолксваген Груп – Порше БГ. Браво на момчетата - за втори път успяват да си организират своето шоу! 2 стр.