Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 106

В октомврийския брой 106 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

НОВИНИ

14-та ретро-обиколка на Солун

VI ретро-парад – Созопол 2012

Ретроавтомобили на Лесново

V-та национална сбирка на колекционерите на умалени автомобилни модели

VIII-мо Турист трофи "Варненски автомобилен събор"

Конкурс за елегантност Белград 2012