Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 50

В декемврийският брой 50 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

ИСТОРИЯ

Известно е, че частните предприемачи в България са използвали преди войната, а и след нея в условията на "народната власт" твърде разнообразни марки и модели товарни превозни средства. Те са били предимно немско, френско и американско производство. Сравнително по-рядко са били представени италиански фирми, като камион Fiat 626 N от 1939г. За него ни разказа нашият читател и сътрудник г-н Недялко Недялков. Като бивш "соатаджия" той е притежавал такъв камион. 2 стр.

СОАТ (Сдружение за Обществен Автомобилен Транспорт) една дълга история с тъжен край. От септември 1944г. България тръгва по пътя на социализма. Започват кардинални промени във всички сфери на живота, включително и в автотранспортната дейност. 4 стр.

Suzuki GT 125 1974 г. Мотоциклетът Suzuki е предпочитан от феновете заради любовта към детайла. Не само защото изглежда добре, а преди всичко защото и в дреболиите той е "класа". 1 стр.

Zundapp KS 125 Sport - Фирмата от Мюнхен е позната на нашите читатели главно с предвоенните модели мотоциклети. От нашия технически архив подбрахме информация за този спортен модел от началото на 70-те години на XX век. 1 стр.