Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 34

В августовския брой 34 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

ИСТОРИЯ

PLYMOUTH - богатата история на дъщерната фирма на Chrysler Corporation, просъществувала от 1928 до 2001 г. Една от най-продаваните марки в Америка наред с Chevrolet и Ford, наложила се като производител предимно на евтини и масови модели, някои от които са обект на значителен колекционерски интерес. Авторът Петър Панов е илюстрирал своя разказ с някои запазени екземпляра от моделите на марката в България. 8 стр.

DELAGE (1906 - 1954) - един от непомръкващите символи на автомобилна Франция. Сравнително малко позната у нас, марката достига блестящи спортни победи и се отличава с въвеждането на авангардни технически решения и прецизност на изпълнението. 6 стр.

AMILCAR - удоволствие за малки кесии. Историята на една от най-успешните леки спортни коли от началото на 20-те години във Франция, предназначена главно за средния потребител. 5 стр.

НАЧАЛОТО - продължение на авторското изследване на Маргарит Карабуров за българската следа в автомобилизацията от началото на миналия век. 4 стр.

СПОМЕНИ - нашият редовен сътрудник доц. Боян Баламезов с няколко свои интересни семейни фотографии и собствен коментар по тях... 4 стр.