Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 33

В юлския брой 33 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ са включени следните теми и материали:

ИСТОРИЯ

PONTIAC - авторът Петър Панов представя подробно историята на създаването и развитието на известната американска марка и няколко от най-добрите й модели. Показани са и откритите засега у нас екземпляри от тази марка. 6 стр.

ПОЯВА И РАЗВИТИЕ НА АВТОМОБИЛА - заключителната част от голямата хронологична поредица на автора Красимир Панчев. Тя обхваща периода от 1990 до 1999 г.и включва всички по-големи събития и нововъведения в автомобилостроенето в световен мащаб. 5 стр.

LORRAINE DIETRICH - историята на една не много позната марка от Франция, която обаче оставя трайна следа в автомобилостроенето през 30-те години. Автомобилите Lorraine триумфират в Льо Ман и се конкурират успешно с Bentley, Peugeot и Aries. 5 стр.

FIAT - марката с най-много автомобили на годината. Това е историята на създаването и развитието на една от най-големите автомобилни марки със световно значение от далечната 1899 г. до наши дни. 6 стр.

105 години KARMANN - втората част на статията за голямата немска каросерийна фирма, с която са свързани едни от най-успешните модели на почти всички немски автопроизводители. 2 стр.