Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 29

Мартенският брой 29 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ включва следните теми и материали:

ИСТОРИЯ

"Появяване и развитие на автомобила" - продължението на хронологичното изследване на Красимир Панчев, обхващащо периода от 1949 до 1958 г. 6 стр.

"Развитие на мотоциклетния спорт в България" - исторически преглед на най-важните събития, деятели и състезатели, маркирали развитието на мотоциклетния спорт от началота на 20 век до периода на ранния социализъм. 4 стр.

"Монтажното производство на чужди марки в Германия" - ІІ част на изследването за влиянието на Fiat и Citroen върху производството на автомобили в Германия до началото на Втората световна война Германия. 4 стр.

"Пътят на DKW към върховете на мотоциклетния спорт" - с богат илюстрационен материал и коментар в няколко броя разказваме за най-добрите образци състезателни машини на великата фирма, както и за най-известните й състезатели. 4 стр.

"De Soto - в сянката на Chrysler" - разказ за сравнително краткия живот на една малко позната американска компания, създала няколко много интерсни модела. 6 стр.

"Приказката Vauxhall свърши, остана следата" - история на фирмената марка, оставила значителна следа в британското автомобилно производство. 4 стр.