Списание "АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ" - Брой 20

В априлския брой 20 на списание АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ предлага на Вашето внимание редица интересни теми и заглавия. Ето някои от акцентите в броя:

ПРЕДСТАВЯНЕ

В рубриката ПРЕДСТАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛНИ И МОТОЦИКЛЕТНИ МАРКИ И МОДЕЛИ широко е представен един перфектно запазен екземпляр на CADILLAC 62 CONVERTIBLE COUPE в гаража на НСО. Не без основание той е определян от рекламните експерти през 1956 год. като "най-вдъхновяващия автомобил, който светът е виждал някога". 8 стр.

Вторият безспорно много ефектен автомобил от рубриката е JAGUAR XJ 4.2 от 1968 г., който символизира една цяла нова епоха от фирмената история, когато започват да се лансират по-крупни серии от луксозните седани. Представеният автомобил е собственост на д-р Младен Младенов от гр. София - редовен участник в ретро-ралита и други мероприятия. 5 стр.

Мотоциклетната тема е застъпена с един напълно реставриран мотоциклет NSU OSL 251 от 1942 год., използуван и за куриерски услуги от германския Вермахт. Същият е предоставен от г-н Георги Георгиев, колекционер и бизнесмен от Свети Влас. 5 стр.